De belangrijkste pijlers van onze vereniging

Belangenbehartiging
contacten

Onze vereniging onderhoudt zeer goede contacten met het gemeentebestuur, wij zetelen in het bestuur van de adviesraad van de gemeente (een forum voor alle aspecten in verband met lokale economie) en hebben een nauwe link met de Businessclub Merelbeke.

Collegialiteit
Netwerking

Een paar keer per jaar worden activiteiten of vergaderingen georganiseerd waarbij onze leden elkaar op een informele manier kunnen ontmoeten. Op die manier kan informatie worden uitgewisseld, een nieuwe samenwerking ontstaan of gewoon even worden bijgepraat.

Promotie
publiciteitscampagnes

De vereniging wordt gepromoot door o.a. herbruikbare boodschappentassen met logo, beachflags en stickers. De vzw beschikt eveneens over een collectief reclamepunt en twee maal per jaar worden er exclusieve publiciteitscampagnes bedeeld in en rond Merelbeke.

Evenementen
Financiƫle steun

Jaarlijks worden een aantal evenementen georganiseerd om de vereniging financiƫle steun te geven. Met die inkomsten kan de vereniging op haar beurt een bijdrage leveren aan verschillende goede doelen en sociale organisaties. Een vanzelfsprekend engagement.