Koop lokaal

in Merelbeke

Energieke vereniging

De vzw Handelscentrum Merelbeke is een energieke vereniging en doet er alles aan om met zijn acties, evenementen en promoties, het winkelen in Merelbeke te promoten en zo aangenaam mogelijk te maken.

Belangenbehartiging

Onze vereniging onderhoudt zeer goede contacten met het gemeentebestuur en zetelt in het bestuur van de adviesraad van de gemeente (een forum voor alle aspecten in verband met lokale economie).

Meer dan 120 leden

De vzw bestaat ondertussen ruim 40 jaar en telt meer dan 120 leden. Hierdoor heeft de vereniging een nieuwe dimensie gekregen. Het ledenaantal blijft voortdurend toenemen.

Collegialiteit

Een paar keer per jaar worden activiteiten of vergaderingen georganiseerd waarbij onze leden elkaar op een informele manier kunnen ontmoeten. Op die manier kan informatie worden uitgewisseld, een nieuwe samenwerking ontstaan of gewoon even worden bijgepraat.

Koop lokaal in Merelbeke

Wij hebben één gezamenlijk doel: de lokale middenstand uit heel Merelbeke en hun klanten steunen met talrijke acties, manifestaties en evenmenten, en dat onder het motto: “koop lokaal”.

Promotie

De vereniging wordt gepromoot door o.a. herbruikbare boodschappentassen met logo, beachflags en stickers. De vzw beschikt eveneens over een collectief reclamepunt en twee maal per jaar worden er exclusieve publiciteitscampagnes bedeeld in en rond Merelbeke.

Acties en evenementen

De eindejaarsactie, klantendag, moederdagactie en verschillende evenementen zoals de kersthappening, braderie en Merelworp fleuren de gemeente op en zetten onze handelaars in de kijker.

Financiële steun

Jaarlijks worden een aantal evenementen georganiseerd om de vereniging financiële steun te geven. Met die inkomsten kan de vereniging op haar beurt een bijdrage leveren aan verschillende goede doelen en sociale organisaties. Een vanzelfsprekend engagement.