Welkom op onze nieuwe website!


Welkom op onze nieuwe website!

Super!

Als je dit kan lezen, wil dat zeggen dat je succesvol aangemeld bent als lid van het Handelscentrum Merelbeke. Dus dat heb je goed gedaan!
Het doel is om op deze plaats (onder ‘Leden’) informatie te delen die enkel voor onze leden zichtbaar is, dus niet zichtbaar voor het grote publiek. Hou het zelf een beetje in de gaten of hier iets nieuw verschijnt.
Ga ook eens naar onze ‘Leden’ pagina. Deze pagina – en je detail profiel – kan door iedereen gezien worden! Dus zet jezelf in de verf en vul maar aan met foto’s en extra info.
Wat je profiel betreft: om te beginnen hebben we elke zaak een bepaalde activiteit toebedeeld (bv. kleding, kapper, garage, traiteur, enz). Deze activiteit kan als zoek criterium worden ingegeven op de leden pagina. Als je vind dat de categorie die we bij jouw zaak hebben geplaats niet helemaal klopt, geef dan gerust een seintje: paul.witvrouwen@handelscentrummerelbeke.be. Het is een kleine moeite om nieuwe activiteiten toe te voegen. Let wel dat we je maar 1 activiteit kunnen toewijzen. M.a.w. je kan niet tegelijk dierenarts en aannemer zijn :-).
Veel succes met de update van je profiel!