Je HCM profiel bijwerken

Als je lid bent van het handelscentrum kan je je aanmelden op de website en kan je je gegevens bijwerken.
Waarschijnlijk heb je ooit al wel een mail ontvangen om in te loggen. Als je die gemist zou hebben of niet meer terug vindt, kan je nog altijd aanmelden, maar dan moet je eerst een nieuw wachtwoord vragen.
Klik daarvoor rechts bovenaan op ‘Aanmelden’

 aanmelden0

 Op het volgende scherm klik je op ‘Wachtwoord vergeten’

aanmelden1

Vul dan je e-mail adres in of je gebruikersnaam en klik op ‘Vervang mijn wachtwoord’

aanmelden2

Je krijgt dan een mail toegestuurd, met een link om een wachtwoord in te vullen. Als dat is gebeurd, kan je je effectief ‘Aanmelden’ en kan je profiel bijwerken.
We stellen helaas vast dat de meeste gebruikers deze mail niet ontvangen. Als dit voor jou ook het geval is, stuur dan een mailtje naar paul.witvrouwen@handelscentrummerelbeke.be en dan resetten wij het wachtwoord voor jou. 
Als je hier een e-mail adres gebruikt dat wij niet kennen, dan krijg je een foutmelding. Vul dan je gebruikersnaam in. Die vind je terug als je naar ‘Leden’ gaat en daar het vakje opzoekt van uw zaak. Onder de cirkel met het hoofdje vind je je gebruikersnaam terug (vb. Michou). Vul die in om je wachtwoord te herstellen en klik opnieuw op ‘Vervang mijn wachtwoord’.

aanmelden3

Eens dat je aangemeld bent, kan je je eigen profiel verder aanvullen en foto’s toevoegen. Klik daarvoor eerst op je profielfoto (of op het hoofdje in de cirkel als je nog geen profielfoto hebt opgeladen) en dan op het tandwieltje. Veel succes!

aanmelden5

Als dat allemaal niet lukt of je hebt toch nog ergens een probleem, stuur dan een mailtje naar paul.witvrouwen@handelscentrummerelbeke.be, die zal je graag je verder helpen.